Moderne Hippies Markt @ Roest

Gisteren bezocht ik samen met Iris de Moderne Hippies Markt in de loods van Roest. Wat een heerlijke dagbesteding! Het stikte er van de creatieve ondernemers, fijne vintage items en… moderne hippies.

Op de foto in de Fotobus, hoolahoopen met HulaLou of je hand laten lezen door Joyce van Nispen: het kan allemaal op de Moderne Hippies Markt. In de zomer was ik er voor het eerst en het was een gevalletje van ‘gelijk verkocht’. Dit was alweer de zesde editie van de Moderne Hippie Markt georganiseerd door opperhippie Marte van Liere. Met Moderne Hippies wil Marte een platform bieden aan ondernemers achter wiens ideeën zij staat. Ik vind het bewonderenswaardig wat zij heeft gecreëerd: een online platform dat mensen trekt om offline samen te komen.

Op een markt georganiseerd door de Moderne Hippies kun je veel kleurtjes, kleedjes, veren, sieraden en biologische lekkernijen verwachten. Een leuk voorbeeld van een fair initiatief is de deodorant van Bliss. Deze deodorant is helemaal natuurlijk. Ik heb een sample gekocht (Purple Haze) en ben benieuwd of ‘ie werkt. Ook erg leuk: de BoomBox van Hum. Dat is een houten portable versterker geïnspireerd op de jaren 70.

De moderne hippies onder ons kan ik vertellen dat je op deze markt gegarandeerd slaagt. Het was zelfs lastig om te kiezen uit al die mooie spulletjes. Ik heb zelf een heel mooi kettinkje van SOYL, een zachtroze coltrui van We Are Vintage en korte bruine laarsjes van Rock on Vintage gekocht. Ik ben heel blij met alles. Foto’s volgen later!

Kom jij de volgende keer naar de Moderne Hippies Markt? Ik raad het je aan! Het zal dan misschien niet meer in Roest zijn (de loods wordt namelijk verkocht), maar dat zal Marte er niet van weerhouden om iets tofs te organiseren.

: ) Esmée

Oh, en bekijk mijn foto’s hieronder.

hippiemarktf1 hippiemarktf3 hippiemarktf4 hippiemarktf5boombox hippiemarktf6 hippiemarktf7 hippiemarktf9 hippiemarkt10 hippiemarkt11 hippiemarkt12 hippiemarkt14 hippiemarkt13 hippiemarkt8irisenik

 

11 gedachtes over “Moderne Hippies Markt @ Roest

  1. Hi Esmee, bedankt voor je enthousiaste vermelding en de mooie foto van Bliss! Ik ben benieuwd hoe de Purple Haze je bevalt, laat je dat nog even weten? Ik deel je post ook even op mijn pagina 🙂

    Grt. Lissa

    Like

    • Hoi Lissa,

      Geen dank! Je verkoopt een mooi product. Ik heb de deodorant gisteren gebruikt en bij mij werkt het! Ik vind de geur van lavendel daarnaast ook heel fijn en hij is goed smeerbaar. Succes met de verkopen! Leuk ook dat je m’n post deelt op je pagina!

      : ) Esmée

      Like

Plaats een reactie